Boodschap week 2: BIJ en BESTUIVING

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 11:30

Bij brengt rijkdom. Niet in de vorm van materiele zaken, maar van persoonlijke gaven. Bij helpt je om je bewust te worden van jouw gave, van hetgeen gezien, gehoord, gevoeld en gekend mag worden. Je hebt deze gave namelijk niet voor niets gekregen. Het is jouw goud, waarmee je anderen mag bestuiven, mag verrijken.

Tijdens mijn ontmoeting met Bij, zei ze daar het volgende over: ‘Wist je dat alleen een specifieke combinatie van stuifmeelkorrels zorgt voor bevruchting bij een bepaalde bloem of plant? Het is voor mij een teken dat ieder levend wezen alleen bevrucht wordt met datgene waar het de wereld mee in mag. Dat het een gave krijgt toebedeeld, waarvan het de bedoeling is om die met de rest van de wereld te delen. Als ieder levend wezen deze gave deelt, wordt de wereld geheeld. Dan ontstaat er een harmonieus evenwicht, bewegen we als bewoners van Moeder Aarde van het donker naar het licht.’(Fragment uit: ‘Wijsheid uit het dierenrijk| boek en kaartenset)

Ik wens je een prachtige week toe, waarin de kracht van Bij je helpt helder te krijgen met welk goud jij in 2023 niet alleen jezelf, maar ook anderen mag verrijken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.