Krachtstenen

Een steen volgt de stroom van het water. Laat zich glijden, laat zich vormen, laat zich kleuren. Een steen is een bron van energie. Op mijn levenspad vind ik stenen. Stenen die ik langs de kust raap en waar ik krachtstenen van maak door te ze beschilderen met totemdieren. 

Elk totemdier komt iets brengen en helpt je bij een bepaald proces in je leven. Of het nu gaat om emoties die een uitweg zoeken, een oerkracht die geactiveerd mag worden of een verlangen wat geleefd wil worden. 

Bij elke steen hoort een door mij gechannelde boodschap van het totemdier. Wat wil het dier jou vertellen? Waar mag jij je aandacht op vestigen? Wat brengt het bij jou in beweging? Laat je leiden door je gevoel. 

De steen wordt een persoonlijke talisman. Het schenkt je vertrouwen en kracht om jouw proces aan te gaan. Het wijst je de weg. Zodat je verder kunt bewegen. Volgens het ritme van jouw natuur. Op de stroming van het leven, heel natuurlijk.

Hieronder een impressie van stenen die ik in de loop der tijd maakte, met daarbij het kernwoord van hun boodschap. Een aantal van deze stenen vind je terug in mijn kaartendeck.

Mocht je interesse hebben in een krachtsteen, kijk dan in mijn webshop of neem even contact met me op.