Over mij

Volg jouw natuur.....ik volg de mijne

Van jongs af aan voel ik me al nauw verbonden met de natuur en alles wat daarin leeft. Dat de natuur ons spiegelt en ons als mens helpt groeien, is voor mij een gegeven. Dit komt tot uiting in mijn werk, waarmee ik anderen dichter bij hun eigen natuur wil brengen en in hun kracht wil zetten.

Vanuit mijn bezieling voor de natuur, verdiepte ik me in het sjamanisme en volgde ik een training tot sjamanistisch healer. Als sjamanistisch healer geef ik via pen en penseel boodschappen uit de wereld van de onzichtbare krachten door. De energie die door mij heen stroomt, vertaalt zich in pakkende teksten en helende kunst. Die combinatie van woord en beeld, laat boodschappen landen in het hart van de ontvanger en draagt zo bij aan persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Mijn voorliefde voor het Stenen Volk heeft ertoe geleid, dat ik al jaren totems op steen schilder en deze krachtstenen met afgestemde boodschappen de wereld in laat gaan. Mijn boek met kaartendeck is hier dan ook een natuurlijk voortvloeisel van.