Totemdier Adelaar: visie op de wereld

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 13:42

Al een paar dagen riep Adelaar me om samen met hem te reizen, zodat hij licht kon werpen op wat er in de wereld gebeurt en waar het om draait.

 

Adelaar toont twee polen:

Een donkere pool, waarbij kracht gestoeld is op macht en dus geen ware kracht vertegenwoordigt. Er is steeds meer macht nodig om alles in het gareel/de vorm te houden. De angst regeert en kan tot excessen leiden.

Een lichte pool, waarbij kracht gestoeld is op kwetsbaarheid en ware kracht vertegenwoordigt. Hier regeert het hart en huizen licht en liefde, die zorgen voor bewustzijnsverruiming/een nieuwe wereld.

 

De transitie van donker naar licht gaat gepaard met lijden, maar vraagt van ons om onszelf te blijven leiden, ons te richten op de lichte pool.

 

Adelaar geeft aan dat het belangrijk is om dus zelf in het licht te blijven. Om net als hij, in het licht te vliegen en een hoger perspectief in te nemen. Roep hem aan, hij zal je helpen om hier invulling aan te geven.  

 

Adelaar vertelt verder dat we van onze kinderen mogen leren. Dat als oud zich laat inspireren door jong, er verzachting optreedt. Kinderen leven vanuit hun hart. ‘Oud’ mag zich aan ‘jong’ spiegelen. En de vraag in gedachten houden: ‘Wat zou liefde doen?’ om daar vervolgens naar te handelen.

 

Adelaar laat ook nog een visualisatie zien, die wij nu kunnen doen om de wereld in het licht te zetten.  

Stel je een kring van mensen voor die de gehele wereldbol omringt. Jij bent een van deze mensen in die kring en je houdt de handen van degenen die naast je staan vast. Je opent je hart en je kijkt de kring rond en ziet het licht en de liefde uit ieders ogen stralen. Die liefde en dat licht worden tot een grote bol van eenheid, die de gehele aarde omhult.  

 

Namens Adelaar, vanuit licht en liefde,

Marloes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.