Boodschap week 6: VOS en PASSIE

Gepubliceerd op 6 februari 2023 om 16:15

Passie voor het leven, dat is wat Vos je mee wil geven.

Het voelt zo kloppend met deze tijd van het jaar, waarin Sneeuwklokje zich al laat zien. Ze is ‘de eerste’ en ik schrijf er nu een magisch verhaal over (daarover later meer). Vos voelt dat er iets gaat gloeien in zijn binnenste, het begin van een vuurtje. Het is als een zaadje dat ontkiemt en dat gekoesterd mag worden om uit te groeien tot dat wat het voorbestemd is te zijn.

 

Tijdens mijn ontmoeting met Vos, vertelde hij over zijn verbinding met vuur:

‘Het vuur is mijn raadgever. Zoals ik al zei, ben ik van nature niet impulsief. Als ik voel dat er een vuurtje in mij ontstoken wordt, ga ik er als het ware bij liggen. Ik wacht rustig af tot het aanwakkert en geniet van de warmte die zich in mij roert. Van de vlammen die aan mijn binnenkant likken en mijn verlangen aantikken.

Het zet mij op het juiste spoor. Ik volg dat spoor, totdat ik voel dat ik in actie mag komen. En dan ontvlam ik. Dan ben ik er als de kippen bij, met hart en ziel. Dan doe ik precies het juiste op het perfecte moment.’

(fragment uit: ‘Wijsheid uit het dierenrijk | boek en kaartenset | te bestellen in mijn webshop)

 

Vos zegt: ‘Vuur is de geleider van passie. Passie voor het leven, voor alles wat ontdekt en ervaren mag worden.’

Welk vurig verlangen roert zich in jou? Wat roept om door jou gekoesterd worden, zodat het je kan vervullen met levenslust. Het is deze levenslust die je op het juiste spoor zet en je laat ontdekken en ervaren wat recht doet aan jouw missie.

 

Ik wens je een mooie week, waarin je je net als Vos warmt aan jouw innerlijk vuurtje.

Marloes

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.