Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden, die voldoen aan de wettelijke verplichtingen volgens de Wet Koop op Afstand.

Algemene voorwaarden Nature calls

In de Algemene voorwaarden is informatie opgenomen over de klachtenregeling. Het is altijd het streven een eventuele klacht op bevredigende wijze op te lossen. Mocht echter blijken dat dit na 4 weken niet gelukt is, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Hiervoor kun je terecht bij het Europese onlineplatform voor geschilbeslechting.

 

Verzending

Voor de verzending van producten uit de webshop wordt gebruik gemaakt van Post NL. Producten worden waar mogelijk als brievenbuspakketje verzonden. Indien voorradig, wordt het product binnen 3 werkdagen verzonden. In alle andere gevallen wordt het product zo snel als mogelijk, doch binnen 3 weken verstuurd. U ontvangt bericht, zodra het pakketje verzonden is. 

 

Wettelijke bedenktijd

Bij internetverkoop heb je als consument het wettelijk recht op bedenktijd. In bijgevoegde instructie vind je informatie over dit herroepingsrecht en de wijze waarop je van dit recht gebruik kunt maken. Ook tref je een modelformulier voor ontbinding/herroeping aan, dat gebruikt kan worden als er alsnog wordt afgezien van de aankoop.

Instructie voor ontbinding
Modelformulier voor herroeping