Krachtsteen De Wind spreekt...

Gepubliceerd op 23 oktober 2018 om 16:14

Interesse in een krachtsteen met persoonlijke boodschap? Neem dan even contact met me op.

De wind spreekt…

 

Het is herfst en dan ben ik er! Met alles wat ik bij me draag. Ik ben als een adem die door jou heen blaast. Door je heen raast. Met je mee wil bewegen in het moment.

Als ik uit het Zuiden waai, ben ik zacht van karakter. Breng ik je zachte kracht, die jou bij jouw liefdevolle kern brengt. De kern, waarin alles ligt wat nodig is om te leven. Wat graag geleefd wil worden. Ik geef jou de moed en het vertrouwen om dat te doen.

Waai ik uit het Westen, dan raak ik jou in jouw kern. Precies op het punt waar je geprikkeld mag worden. Om naar boven te halen wat er wil zijn, wat gezien wil worden. Mijn stuwkracht helpt jou om dat verlangen een plaats te geven in je leven.

Wanneer ik uit het Noorden waai, dan blaas ik lessen van ver terug nieuw leven in. Oude wijsheid die in een nieuw licht geplaatst mag worden. Mijn wind brengt jou bij wat je al weet en hoe jij daar verder vorm aan kan geven. Met bezieling, met oerkracht, met wijsheid.

En als ik vanuit het Oosten kom, mag je loslaten, mag je in overgave gaan. Laat ik inspiratie bij je binnenkomen. Geef ik je de energie om te creëren, zodat je leert dat je een schepper bent van je eigen proces.

Ga mij dus niet uit de weg. Ga in me staan en laat me waaien, laat me razen. Zoek mijn middelpunt en omring je met mijn energie. En ik laat je ervaren hoe wij bij elkaar kunnen komen, hoe wij één kunnen zijn.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.