Krachtsteen Oneindigheid

Gepubliceerd op 6 november 2018 om 11:22

Interesse in een krachtsteen met persoonlijke boodschap? Neem dan even contact met me op.

Doe jij wat goed voelt voor jou?

Loop jij jouw eigen unieke pad op deze aarde?

Maak je gebruik van je gaven en talenten en laat je ze tot hun recht komen?

Als jij je intuïtie volgt, dan brengt dit je bij vreugde en voldoening. Dan weet je wat je te doen staat, ook al voelt het soms beangstigend.

Je hebt hier op aarde een vrije wil gekregen om zelf keuzes te maken. Door druk van buitenaf of door overtuigingen van je ego, kan het zijn dat je een andere richting inslaat dan je intuïtie je aangeeft.

Als je even afwijkt van je pad (zielsbestemming) is dat oké. Maar weet dat er linksom of rechtsom altijd geprobeerd zal worden om je terug op jouw unieke pad te brengen.

Maak je de keuze een andere richting in de slaan? Dan krijg je op een later moment de mogelijkheid om in een andere situatie een vergelijkbare keuze te maken. Deze situatie voelt dan ‘zwaarder’ aan, omdat de wens dat je nu wel jouw eigen pad kiest nu dringender aanwezig is.

Volg je opnieuw niet je intuïtie? Dan komt er opnieuw een situatie op je pad, die nu nog heftiger aanvoelt en je (bijna) dwingt de juiste keuze te maken. Soms kan het gewoon niet anders. Dan wordt je lichaam letterlijk ‘stil’ gezet, zodat je beseft dat het tijd is om de voor jou juiste beslissing te nemen.

En als je dat doet, dan neem je een volgende stap in je groeiproces.

Het bovenstaande wordt mooi weergegeven door het symbool van de oneindigheid.

Alles gaat door, komt bij je terug als het nodig is en gaat dan weer verder. Steeds een nieuwe fase met nieuwe groeimogelijkheden.

En weet, een veertje op je pad is een teken van ‘boven’, dat je op de goede weg zit! Niet vergeten….

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.